Mijn boekenlijst

Inmiddels heb ik heel wat gelezen. Hierbij geef ik een aantal boeken weer, die indruk hebben gemaakt. Wellicht heb je daar wat aan.

 

De Sleutel tot zelf-bevrijding door Christiane Beerlandt . Uitleg over de  psyche en emoties die een zeer belangrijke rol spelen bij het ontstaan en de genezing van ziekten.

Godin op hoge hakken door Michelle Shanti. Haar spirituele lessen in intimiteit en seksualiteit die volgen op een mooi verhaal zijn een aanrader voor iedere vrouw

De heelkamers (liefde voorbij het leven) door Thea Terlouw. Haar grootste les is misschien wel dat hel en verdoemenis niet bestaan. Maar ook legt ze uit hoe het werkt als we na de overgang ons levensboek mogen lezen?

Het geheim van genialiteit door Tijn Touber. Aan de hand van talloze voorbeelden laat hij zien hoe je werkelijk geïnspireerd en productief kunt leven.

Het meisje dat aan de oever verscheen door Geert Kimpen. Hij onderzoekt de mysterieuze tantrische tempels waar 1000 jaar geleden tempelpriesteressen pelgrims leerden een te worden met God. Als hij de ware essentie ervaart, wanneer hij door een meisje volledig omarmd wordt zoals hij is.  Ontstaat dit allegorisch verhaal met veel oriëntaalse erotiek.

Time bender door Tijn Touber   Onze wereld komt in een nieuwe dimensie, waardoor de menselijke mogelijkheden vergroot worden. Maar worden wij op tijd wakker?

Heimwee naar het paradijs door Tijn Touber. Een spannende ontdekkingstocht naar de oorsprong van het bestaan, vol verhalen en ontmoetingen met bevlogen mensen.

 

Op de pagina : Home, Waarom kom je naar mij toe,  bij elke vrouw is het een  ander proces .

Op de pagina : Werkwijze, geef ik je mijn werkwijze een beetje aan. Echter is dat bij elke vrouw een proces op maat...

De pagina : contact, lijkt me duidelijk;)