Werkwijze

Werken samen met jou. Door in gesprek te gaan, gaan we op onderzoek. En kijken naar een ander niveau van liefde. Wat is liefde/ hoe zit het met voorwaarden/ overtuigingen/ eigenwaarden/ seksualiteit voor jou en de ander. 

 

Hoe ben ik hiertoe gekomen,

In 1996 ben ik een 2 jarige HBO opleiding gestart voor NEI therapeut (Neuro emotioneel intergratie) Ontwikkeld en gegeven door Roy Martina.

In 2014 / 2016 ben ik Tantrische opgeleid door Somananda tantra school in Tallinn De basis en gevorderde opleiding. Een zachte manier om via aanraking, blokkades weg te nemen. Zodat de energie opgewekt of gewoon weer stromen kan. Met al de why's & how's.

In 2015 ben ik gestart bij Jo Suikerbuik. Hier ben ik verder door gegroeid in onder andere, helder weten, Reiki master en trainer, Numerologie en horoscoop lezen , familie opstellingen en nog veel meer.

2020 Ben ik opgeleid door Roy Martina tot hypnose therapeut . Ik werk met de Dolores  Canon methode.

Juist door deze verscheidenheid aan verdieping is mij duidelijk geworden wat ik te bieden heb aan anderen.  

 

Koffieochtend

Workshops geef ik nu even niet meer. Wel heb ik een mooie groep vrouwen die afwisselend komen. 1 keer in de 2 weken tot 1 keer per week. Doordat jij zelf enkel spreekt, als je je veilig voelt, en anderen ook aanhoort, met dezelfde uitdagingen, kan dat heel fijn zijn. Kopje koffie erbij , en wat humor.

 

Samen-werken

Omdat ik ik ben, en jij jij, komen wij samen op een moment wellicht op een blinde vlek. Daarom geloof ik sterk in de samenwerking met collega's . Deze kunnen jou op een andere manier /level verrijken. Als ik bij jou jouw "pijnpunt" (kans tot groei-punt) heb aangeraakt, begint het pas. Jouw systeem geeft hiermee aan dat het open staat voor verandering. Ik kan je verder helpen tot een bepaald nivo. Een lichaam functioneert wonderbaarlijk mooi. Het is echter gecompliceerder dan een race-auto! Daarbij heb je ook een specialist voor de lak, en een andere voor de motor, en voor de banden etc....  Alles samen zorgt voor perfectie. Op deze pagina geef ik een kleine uitleg over de coaches . Dit is mijn keuze, omdat ik deze mensen enorm vertrouw in hun werk en zuiverheid. Tevens zijn deze technieken een aanvulling . Ons lichaam heeft de mogelijkheid om op meerdere manieren zichzelf te helen. Om zoveel als mogelijk  deze manieren te gebruiken, wijs ik je graag op de mogelijkheden.

Op de pagina "Mijn boekenlijst"  vindt je ook veel boeken die je kunnen ondersteunen.

 

Yvonne Janssen

 

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam. Op jonge leeftijd word ik geconfronteerd met de spierziekte MS en na 3 jaar slecht te kunnen lopen, verlammingen en op bed te liggen neem ik het besluit dat mijn leven er anders uit gaat zien. Meer energie, blij, meer kracht minder pijn.

Ik ging studeren, sportmassage, massage en sporttherapie, orthomoleculaire-en Vitafeld therapie. Ik heb onderzoek gedaan naar extreme vermoeidheid, MS, hoofdpijn, darmen en Lyme.

Voeding en vitamines, mindset en inzicht, weten wat je zelf kunt doen om jezelf fantastisch te voelen!

Dit is wat ik ook wil voor de ander, daarbij help en inspireer ik mensen graag. Met de Bodyscan is het een cadeautje. Nog nooit was het zo makkelijk om inzicht te krijgen vanbinnen in je lichaam.

Met de Bodyscan en goede professionele adviezen kom je een heel eind. Niets engs aan.

De wereld energieker en gezonder maken, vol vertrouwen elke dag, weet wat jij kunt en dat alles mogelijk is. Vier het leven!

info @ yvonnejanssenbodyscan.nl

Spiritueel centrum 2create

 

Ik ben een medium, en werk samen met mijn en jou gidsen en of overledenen. Vaak dient degene zich aan die jou het beste kan uitleggen in welk proces je verkeerd . Soms loop je ergens in vast en lukt het je niet om er zelf achter te komen wat er speelt. Op zo’n moment kijk ik als het ware mee in jou diepere lagen. Het inzicht in jou angsten emoties of blokkades leiden tot een advies wat ik je mee mag geven en vaak is dat net dat stukje vertaling wat je nodig hebt om echt zelf te kunnen veranderen.       

Bel of app Sharda voor een afspraak of voor meer informatie:   06-48860188 

solsharda@hotmail.com   spiritueelcentrum2create.

Op de pagina : Home, Waarom kom je naar mij toe,  bij elke vrouw is het een  ander proces .

Op de pagina : boekenlijst kun je ook eventueel je voordeel doen over dit onderwerp.

De pagina : contact, lijkt me duidelijk;)