Werkwijze

Werken samen met jou. Door in gesprek te gaan, gaan we op onderzoek. En kijken naar een ander niveau van liefde. Wat is liefde/ hoe zit het met voorwaarden/ overtuigingen/ eigenwaarden/ seksualiteit voor jou en daardoor de ander.  Veel bespreken we. Vooral over waar we heen willen, en hoe dat te bereiken. Er zijn ook openingen om je te laten helpen door aanraking. Ik raak je aan, en ook weer niet. Wat jij nodig hebt en aan kunt. Heel ontspannend en vloeiend. Mijn doel is dat je het contact weer ervaart van onvoorwaardelijke liefde met jezelf. Al de zinsprietjes weer openen. Echt liefde voelen. Vaak is het ook meteen het verwijderen en omzetten van pijn, verdriet en oude vastzittende stress. Dan kan er weer licht gaat stromen. 

 

Hoe ben ik hiertoe gekomen,

In 1996 ben ik een 2 jarige HBO opleiding gestart voor NEI therapeut (Neuro emotioneel intergratie) Ontwikkeld en gegeven door Roy Martina.

In 2014 / 2016 ben ik Tantrische opgeleid door Somananda tantra school in Tallinn De basis en gevorderde opleiding. Een zachte manier om via aanraking, blokkades weg te nemen. Zodat de energie opgewekt of gewoon weer stromen kan. Met al de why's & how's.

In 2015 ben ik gestart bij Jo Suikerbuik. Hier ben ik verder door gegroeid in onder andere, helder weten, Reiki master en trainer, Numerologie en horoscoop lezen , familie opstellingen en nog veel meer.

2020 Ben ik opgeleid door Roy Martina tot hypnose therapeut . Ik werk ook met de Dolores  Canon methode.

Juist door deze verscheidenheid aan verdieping is mij duidelijk geworden wat ik te bieden heb aan anderen.  

 

Samen-werken

Omdat ik ik ben, en jij jij, komen wij samen op een moment wellicht op een blinde vlek. Daarom geloof ik sterk in de samenwerking met collega's . Deze kunnen jou op een andere manier /level verrijken. Als ik bij jou jouw "pijnpunt" (kans tot groei-punt) heb aangeraakt, begint het pas. Jouw systeem geeft hiermee aan dat het open staat voor verandering. Ik kan je verder helpen tot een bepaald nivo. Een lichaam functioneert wonderbaarlijk mooi. Het is echter gecompliceerder dan een race-auto! Daarbij heb je ook een specialist voor de lak, en een andere voor de motor, en voor de banden etc....  Alles samen zorgt voor perfectie. Op deze pagina geef ik een kleine uitleg over de coaches . Dit is mijn keuze, omdat ik deze mensen enorm vertrouw in hun werk en zuiverheid. Tevens zijn deze technieken een aanvulling . Ons lichaam heeft de mogelijkheid om op meerdere manieren zichzelf te helen. Om zoveel als mogelijk  deze manieren te gebruiken, wijs ik je graag op de mogelijkheden.

Op de pagina "Mijn boekenlijst"  vindt je ook wat boeken die je kunnen ondersteunen.

 

Spiritueel centrum 2create

 

Ik ben een medium, en werk samen met mijn en jou gidsen en of overledenen. Vaak dient degene zich aan die jou het beste kan uitleggen in welk proces je verkeerd . Soms loop je ergens in vast en lukt het je niet om er zelf achter te komen wat er speelt. Op zo’n moment kijk ik als het ware mee in jou diepere lagen. Het inzicht in jou angsten emoties of blokkades leiden tot een advies wat ik je mee mag geven en vaak is dat net dat stukje vertaling wat je nodig hebt om echt zelf te kunnen veranderen.       

Sharda werkt met hele diepe lagen waar we zelf vaak niet bij kunnen.                                                                                                                                                                Ze is ook een meester in de hynose methode (QHHT)  van Dolores Cannon . 

Bel of app Sharda voor een afspraak of voor meer informatie:   06-48860188 

solsharda@hotmail.com   spiritueelcentrum2create.

 

 

Petra Kolen

KO-CHI

Ik verzorg o.a. Qigong trainingen en workshops .

Jaren heb ik diverse trainingen en cursussen gevolgd. Deze waren voornamelijk van Chinese leermeesters. Ook ben ik naar China gegaan om daar training te volgen.

Vanuit verschillende invalshoeken begon ik mij verder ook steeds meer te verdiepen in de psyche van de mens. Ik volgde trainingen en workshops m.b.t. hypnose, meditatie en mediumschap. Verder heb ik ‘The Science of Happiness’ gestudeerd aan de Yale University.

Heling is belangrijk op meerdere niveau's. Qigong is een prachtige aanvulling op wat ik (Anke) aanbied.

Www.kochi-qigong.nl

 

Op de pagina : Home, Waarom kom je naar mij toe,  bij elke vrouw is het een  ander proces .

Op de pagina : boekenlijst kun je ook eventueel je voordeel doen over dit onderwerp.

De pagina : contact, lijkt me duidelijk;)